Stichting Dohantu

Dohantu en Gambia

Binta

Binta
Binta schreef, in een blogcursus van Jos, haar eerste blog. Dit heeft ze met ons gedeeld. Een heftig maar indrukwekkend verhaal. Lees het hier terug.

Mamadi:

Mamadi
Mamadi is een vaste kracht bij dohantu. Hij weet als geen ander te laveren tussen de Nederlandse als de Gambiaanse cultuur, juist omdat hij thuis is in beide. Voor ons verzet hij werk dat geen ander kan op een excellente manier. Hij begeleidt studenten die naar Gambia komen, helpt hen met het vinden van de weg op Gambia College en staat ze voor ze klaar om het gezellige Gambia te leren kennen. Tegelijkertijd zorgt hij ook voor allerlei hand en span diensten die onmogelijk vanuit Nederland geregeld kunnen worden, denk aan het verdelen van de voedselpakketten tijdens de Corona epidemie. Daarnaast schrijft hij interessante blogs over zijn observaties en ervaringen in Gambia. Deze zijn hier terug te vinden.


Metsje: Gambia en Nederland

Metsje

Metsje heeft in de periode 2011 tot 2016 in Gambia gewoond. Ze werkte op het Gambia College en is helemaal ondergedompeld in de Gambiaanse cultuur. Haar tijd daar is een belangrijke stap geweest in de oprichting van deze stichting. Inmiddels is ze al vele jaren fulltime terug, maar zo af en toe brengt ze nog een bezoekje. Haar verhalen zijn hier terug te vinden, zowel de nieuwe als de oude.

Snel naar je favoriete blog

Metsje in Gambia
Mamadi Jallow
student Binta
Joke in Gambia
Alhagie in Nederland

Social Media

Like deze pagina en bezoek ons op Facebook!© 2022 Stichting Dohantu algemene voorwaarden links