Stichting Dohantu

Werk en stagemogelijkheden

Wil je meer doen dan vakantievieren in het buitenland? Wil je iets doen met een aantal vrije maanden? Of wil je jezelf gewoon nuttig maken? Overweeg eens vrijwilligerswerk of -stage te doen in Gambia! Hieronder zijn enkele mogelijkheden voor zo'n stage weergegeven. Interesse? Neem dan met ons op. Onderstaand overzicht is slechts een selectie van de mogelijkheden. Als je zelf een andere invulling hebt, mail ons dan ook, dan kunnen wij de perfecte match voor je zoeken in Gambia.

Pabo studenten en andere leraren (in spé)

Wil jij als Pabo student eens ervaring op doen in het buitenland? De onder Afgeronde Projecten beschreven kleuterschool, gebouwd door Unite4Kids, biedt hier de mogelijkheid toe. Je kunt hier ervaring op doen met de kleinste kinderen van de school. Mocht je nu liever werken met wat oudere leerlingen, dan kan er ook een andere basisschool gezocht worden.

ICT-lab

In een eerdere nieuwsbrief spraken we over laptops die door Windesheim geleverd zijn om het computerlokaal in te richten. De taak die nu opgepakt moet worden is het ontwikkelen van ICT kennis. De vaardigheden die de leerlingen op de computer hebben verschilt nogal: sommige leerlingen weten niet wat een USB is en hoe mail werkt, andere leerlingen kunnen met de basis van Windows overweg, maar zouden baat hebben bij meer technische kennis. Lijkt het je leuk om leerlingen met verschillende achtergronden wat betreft ICT nieuwe zaken bij te leren, neem dan op!

Studenten Verzorging

Gambia heeft veel verschillende soorten zorginstellingen, van psychiatrische inrichtingen tot ziekenhuizen. Wil jij met je opleiding nieuwe ervaringen op doen? Kom dan stage lopen in Gambia! Er zijn je al veel studenten voorgegaan.

Studenten Massagetechnieken

Gaye Njorro Skills Academy wil een opleiding massage gaan aanbieden. Deze stageplek berust er op massagetechnieken van de stagiair over te brengen op de lokale bevolking, een stage met inhoud dus! De Gaye Njorro Skills Acadamy is bezig met het oprichten van een opleiding tot sportmasseur en fysiotherapie. Er is plek voor twee stagiaires waarvan één zich in het dorpje Farafenni (in binnenland) zal vestigen en de ander aan de kust in het plaatsje Brusubi. Beide stagiaires zullen op sociaal vlak begeleid worden door Metsje. Mocht je interesse hebben in deze vacature lees dan ook het blog van Rianne die je voorgegaan is!

Social Media

Like deze pagina en bezoek ons op Facebook!© 2022 Stichting Dohantu algemene voorwaarden links